Betalen

Betaalmogelijkheden:

  1. iDEAL: Gratis
  2. Overschrijving vooraf: Gratis
  3. Factuur: Gratis (betaling voor levering van bestelde goederen)

iDEAL (indien u beschikt over internet bankieren):
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Hoe werkt iDEAL? U kiest iDEAL als betaalmethode, vervolgens selecteert u uw bank (Postbank, ABN AMRO, Rabobank, Fortis, ING Bank of SNS Bank). Vervolgens wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Elburg-Tools wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Overschrijving vooraf:
Bij een overschrijving vooraf ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestigings e-mail met het ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra uw betaling bij Elburg-Tools is binnengekomen wordt uw bestelling in behandeling genomen. U kunt het totaalbedrag overmaken naar:

Elburg Tools

Industriestraat 21
8081 HH Elburg
Nederland

Bankrekeningnummer: NL22RABO0157553655

Vermeld het bestelnummer uit uw bevestigingsmail!
Uw bestelling wordt verzonden nadat de betaling binnen is.

Op rekening bestellen is niet mogelijk.

Factuur:
U kunt uw bestelling ook op factuur laten leveren. Dit als u twijfelt over het juiste aankoop bedrag. De goederen worden dan na betaling op gestuurd.