Ruilen & retourneren

Elburg-Tools biedt een half jaar garantie op alle artikelen en garandeert dat elk geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid, bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften.

Elburg-Tools herstelt gebreken die bij normaal gebruik optreden kosteloos. Als de klacht gegrond is, komen ook de verzendkosten binnen de garantietermijn voor rekening van Elburg Tools. Extra verzendkosten, doordat het artikel zich in het buitenland bevindt, worden niet vergoed. Als u het artikel bij aankoop hebt opgehaald, gaat Elburg Tools ervan uit dat u het artikel terugbrengt. Eventuele kosten (b.v. brandstof) die hiermee gemoeid zijn worden niet vergoed. Elburg-Tools stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en/of verzenden. Als Elburg-Tools besluit tot vervanging en u een geheel nieuw artikel aanbiedt, dient u binnen drie maanden een nieuwe keus te maken.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Alle gemaakte kosten voor verzending zijn voor uw rekening. Elburg Tools zal deze kosten indicatief opgeven.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaande formulier invullen en retourneren via
info@goedkope-gereedschappen.nl

Uitzonderingen retourneren

Zie artikel 7: Herroeping van onze algemene voorwaarden.

Seneca Tools, professionele gereedschappen met levenslange garantie.